От тази година бригади и във Великобритания

От тази година  наши студенти ще могат да отидат на бригада във Великобритания.  Там програмите продължават от 3 месеца до 1 година. Има разлика,  обаче, между  програмите на английските  и американските бригади. &nbs

2011-01-27 15:16:47
От тази година бригади и във Великобритания
От тази година  наши студенти ще могат да отидат на бригада във Великобритания.  Там програмите продължават от 3 месеца до 1 година.

Има разлика,  обаче, между  програмите на английските  и американските бригади.  На Острова младежите първо изкарват курс по английски език, където се подготвят да контактуват с местните хора и с работодателите си. Студентите се учат  да обяснят  защо искат да работят точно в Англия, усвояват и основното от местното законодателство.

В края на курса младежите  се срещат с бъдещия си шеф и, ако той  ги одобри, получават назначението.  Кандидатите заплащат в началото 250 лири като депозит и още 900 за периода на езиковия курс.  Обикновено той трае 14 седмици, а работата - 16.

През това време студентите  могат да живеят в приемно семейство, което им осигурява и пансион - закуска, обяд и вечеря.  Езиковият курс се провежда  в Лондон, а назначенията  задължително са извън столицата.

Заплащането започва от 4,50 лири на час за младежите под 22 години, а за по големите - от 5,50. Кандидатства се с мотивационно писмо. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия