И първият път вече зависи от Facebook

75% от дамите и 60% от мъжете са на мнение, че социалната мрежа Facebook и SMS-ите са кратък и бърз път към първия сексуален контакт. 38% от жените наистина са преспали по-рано от нормалното с мъж, защото известно време за поддържали онлайн контакт.

2011-01-26 01:14:52
И първият път вече зависи от Facebook
75% от дамите и 60% от мъжете са на мнение, че социалната мрежа Facebook и SMS-ите са кратък и бърз път към първия сексуален контакт. 38% от жените наистина са преспали по-рано от нормалното с мъж, защото известно време за поддържали онлайн контакт. Лаптопът и таблетите са новите играчки, които водят право към кревата. Влюбените двойки пък обичат да си контактуват чрез SMS-и.

Мъжете изпращат кратки съобщения с 40% повече, отколкото звънят по телефона, а дамите ... със 150% повече. 70% от жените и 63% от представителите на силния пол ползват услугите на Google, преди да започнат сериозна връзка. 72% от жените проверяват Facebook профила на бившата приятелка на новата си половинка. Дори по време на секс телефонът не остава на заден план за някои хора. 5% поглеждат от любопитство кой звъни, а 1% даже се обаждат.

Когато нещата не вървят добре и наближи моментът, в който единият иска да приключи връзката, често това става чрез SMS или съобщение в интернет. Интернет пространството е и мястото, където се лекуват хората с разбити сърца. 81% от мъжете и жените не трият профила на бившата си половинка от приятелите си във Facebook, а 75% често го преглеждат. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия