Apple регистрира 10 милиарда свалени мобилни програми

10 милиарда продажби в онлайн магазина за програми, игри и приложения на Apple. Рекордът е постигнат на 22 януари, но е бил преизчисляван, за да се види да не би да има грешка из данните. Безплатна игра на име Пейпър Глайдър, в която потребителят

2011-01-24 19:48:49
Apple регистрира 10 милиарда свалени мобилни програми
10 милиарда продажби в онлайн магазина за програми, игри и приложения на Apple. Рекордът е постигнат на 22 януари, но е бил преизчисляван, за да се види да не би да има грешка из данните.

Безплатна игра на име Пейпър Глайдър, в която потребителят навигира хартиено самолетче през различни препятствия, е била 10 милиардната под ред, която е свалена.

Тя е изтеглена от Гейл Дейвис от графство Кент в Англия. Момичето ще получи награда за късмета си. Тя споделила за БиБиСи, че всъщност не свалила лично изграта, а нейната дъщеря.

"Аз нямах идея какво е станало, когато ми звъннаха от Ейпъл. Предположих, че дъщеря ми е направила нещо с телефона. После се зачудих дали не е шега и затворих. Когато звъннаха пак, разбрах, че не е шега." - споделила Гейл.

Наградата, която тя и дъщеря й ще получат, е "Талон Подарък за 10 000 долара", с който ще може да пазаруват каквото си харесат в АйТуунс и няколко дргуги страници. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия