Огледалото не е само обикновен аксесоар

Ако си мислите, че огледалото е  само един обикновен аксесоар - грешите. Според учените,  то има свръхестествени способности и може да запамети аурата на човек. Доказано е, че в огледалото се пазят данни за няколко човека едновремен

2011-01-23 16:14:00
Огледалото не е само обикновен аксесоар
Ако си мислите, че огледалото е  само един обикновен аксесоар - грешите. Според учените,  то има свръхестествени способности и може да запамети аурата на човек.

Доказано е, че в огледалото се пазят данни за няколко човека едновременно.  Това означава, че то може  да поглъща и отрицателната енергия.  Лошото обаче е, че то я излъчва обратно към този, който застане пред него.  

Учените смятат, че подобно пренасяне и кодиране на енергия може да докара човек до лудост.  Само излъчването на очите можело да разболее  човек. Специалистите  посочват, например, че  хората със силно биополе и много енергия,  не обичат да се гледат в огледало.

Изследванията показали, че напуканата повърхност на огледалото привлича отрицателната енергия,   пък и влияе зле.  Има едно старо поверие за огледалото, а според учените,  важи с пълна сила и  днес -  огледало не  трябва да се поставя  срещу входната врата в жилището.  Според това суеверие,  парите и щастието ще излязат през отворената врата. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия