Комик помоли за 1 млн. долара в YouTube, бизнесмен му ги даде (+видео)

27-годишният комик от Бруклин Крейг Роуин ще получи 1 милион долара като подарък от неизвестен бизнесмен, благодарение на свое видео в YouTube, в което моли някой, който и да е, да му дари солидната сума. Комикът пуснал видеото по-скоро на ше

2011-01-22 23:42:46
Комик помоли за 1 млн. долара в YouTube, бизнесмен му ги даде (+видео)
27-годишният комик от Бруклин Крейг Роуин ще получи 1 милион долара като подарък от неизвестен бизнесмен, благодарение на свое видео в YouTube, в което моли някой, който и да е, да му дари солидната сума.

Комикът пуснал видеото по-скоро на шега, без да очаква, че някой наистина ще му плати 1 милион долара. Преди броени дни обаче чудото се случило и той получил обаждане от мистериозен бизнесмен на име Бенджамин, който му съобщил, че ще му прати исканата сума. Като доказателство богаташът изпратил на Роуин нотариално заверено свидетелство, удостоверяващо, че плащането ще бъде осъществено на 2 февруари. На тази дата ще стане известно и фамилното име на щедрия бизнесмен.

Роуин пояснява, че на Бенджамин изключително много му харесало видеото в YouTube и затова решил да даде 1 милион долара на автора му.

Самото видео представлява кратко записче, в което 27-годишният комик заявява: „Милионери, слушайте внимателно. Имам предложение към вас. Моля ви, дайте ми 1 милион долара [...] Парите не ми трябват за нищо специално, но мисля, че би било страхотно да ги имам”. След това Роуин изрежда кратък списък на възможните звезди-милионери, които могат да му платят солидната сума.

Вижте го:

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия