Снимат следващия филм за Батман в Румъния?

Следващият филм за Батман ще бъде сниман в Румъния, гласят последните клюки. Режисьорът на лентата Кристофър Нолан посетил северната ни съседка миналия месец. Тогава той успял да набележи няколко места, подходящи за снимките – сградата н

2011-01-21 23:01:06
Снимат следващия филм за Батман в Румъния?
Следващият филм за Батман ще бъде сниман в Румъния, гласят последните клюки.

Режисьорът на лентата Кристофър Нолан посетил северната ни съседка миналия месец. Тогава той успял да набележи няколко места, подходящи за снимките – сградата на Парламента, историческия център на Букурещ и солните мини в Турда.

Преди няколко месеца обаче се появи информация, според която най-новият филм от поредицата за Батман ще бъде сниман в Лос Анджелис, Великобритания и евентуално Детройт.

Къде реално ще бъдат осъществени снимките, все още не е сигурно. Филмът обаче се очаква да излезе на екран през юли на 2012 година.

В главната роля на Брус Уейн отново ще влезе Крисчън Бейл, а в ролята на Жената-котка ще се превъплъти Анн Хатауей. Сред останалите знаменитости, потвърдили участието си в лентата, са Гари Олдман, Морган Фрийман, Майкъл Кейн и Том Харди.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия