Момиче открило по случайност истинските си родители

Момиче открило по случайност истинските си родители в Денвър, САЩ. То било отвлечено, когато било на 2 години от болницата, в която й правели преглед заради болки в корема. В продължение на 16 години нямало никакъв резултат от издирването на моми

2011-01-21 13:30:03
Момиче открило по случайност истинските си родители
Момиче открило по случайност истинските си родители в Денвър, САЩ. То било отвлечено, когато било на 2 години от болницата, в която й правели преглед заради болки в корема.

В продължение на 16 години нямало никакъв резултат от издирването на момичето. Фалшивото дадено име от похитителите било Ванеса, а истинското й име, което е било дадено от биологичните й родители, е било Моника.

С голяма доза късмет, вече тинейджърка на 18 години, тя разбрала за измамата, когато решила да отиде да си изкара шофьорска книжка. Тя подала документите си за регистрация, но се оказало, че човек с нейните лични данни не съществува.

Полицаите в такъв случай изпозлват следната процедура: Вземат кръв за ДНК анализ и се сверява първо с данни за престъпници и след това за изчезнали безследно.

Оказало се, че ДНК-то на момичето съвпада с това на отвлечено бебе момиче преди 16 години. Полицията се свързала с родителите на бебето и поискали проби за ДНК. След проведения тест се установило, че те са наистина биологичвните родители на Ванеса.

Похитителите в момента са в ареста и ще бъдат съдени съгласно закона за отвличане и фалшифициране на документи. Денвър  Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия