По-малко от две седмици, след като официално съобщи, че се е разделила с дългогодишния си приятел Антонио де ла Руа, колумбийската поп певица Шакира бе забелязана в компанията на централния защитник на Барселона Жерар Пике.

Преди няколко дни испански журналист изфабрикува пикантна история, според която 33-годишната изпълнителка и 23-годишният футболист си разменяли страстни целувки по време на вечеря в изискан ресторант в градчето Бланес в Испания.

Вчера обаче той призна, че двамата всъщност просто са вечеряли заедно и макар и да изглеждали повече от добри приятели, те не си позволили да интимничат пред очите на останалите клиенти в заведението.

Клюките, които свързват Шакира с Жерар Пике, се появиха още през лятото, когато излезе видеоклипът към песента й “Waka Waka”, в който испанският футболист се снима. Двамата обаче упорито отричаха слуховете.

Сега, след като Шакира се раздели с дългогодишния си приятел, тя отново даде повод на злите езиците да я свържат със значително по-младия от нея играч на Барселона. Каква е истината обаче, все още не е ясно.

Вижте видеоклипа към песента
“Waka Waka” (Жерар Пике може да бъде видян в 1:11 мин.):

Автор: Илиана