Ан Хатауей новата Жена-Котка

Ан Хатауей победи Сиена Милър, Шарлиз Терон, Кейт Бекинсейл и други известни актриси и грабна ролята на жената котка в новия филм за Батман. Много звезди искаха тази роля, което е рядко срещано събитие. Избраната късметлийка се е оказала далеч по-

2011-01-20 14:44:20
Ан Хатауей новата Жена-Котка
Ан Хатауей победи Сиена Милър, Шарлиз Терон, Кейт Бекинсейл и други известни актриси и грабна ролята на жената котка в новия филм за Батман.

Много звезди искаха тази роля, което е рядко срещано събитие. Избраната късметлийка се е оказала далеч по-подготвена от другите си конкурентки.

За първи път на големия екран ролята на жената котка бе изиграна от прелестната Мишел Файфър през далечната 1992 година. Филмът "Батман се завръща " пожъна успех и голяма част от това се дължи на сексапилната Мишел.

След това един феноменално грозен и неприятен провал се появи по кината на име "Жената-Котка", но той бе толкова зле, че критиците не можаха да кажат нито една добра дума за невероятно евтино изработената идея за филма. Хали Бери тогава получи буквално -2 оценка за актьорската си игра като бе наречена бездарна и фалшива.

Откакто Крисчън Бейл е в ролята на Батман продукцията лети из небесата. Той е известен с филмите "Американски Психар", "Равновесие", "Терминатор: Спасение", "Престижът", "Машинистът" , "Новият Свят", "Батман : Черният Рицар" и други. В интерес на истината от 1995 до 2010 година всичките 26 филма, в които е участвал Крисчън, са били хитове. Една от главните причини за това е невероятният му талант да играе всякаква роля.

Новият филм за Батман се очаква към края на годината или в началото на 2012г. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия