Семейството на Майли се събра за една вечеря

Семейството на Майли Сайръс се събра за една вечеря, на която да обсъдят как ще процедират за нататък. Родителите на Майли се разведоха преди няколко месеца и имаха доста проблеми един с друг свързани предимно с поведението на дъщеря им и дори паричн

2011-01-18 19:09:48
Семейството на Майли се събра за една вечеря
Семейството на Майли Сайръс се събра за една вечеря, на която да обсъдят как ще процедират за нататък. Родителите на Майли се разведоха преди няколко месеца и имаха доста проблеми един с друг свързани предимно с поведението на дъщеря им и дори парични интриги.

Били Рей Сайръс и съпругата му Тиш подадоха документи за развод през месец октомври миналата година. Според близки те са се развели освен заради личните проблеми и заради отношенията с Майли. Не е ясно как са решили, че това е по-добрият вариант за всички, но със сигурност има неща, които не знаем и те са си лично техни.

И двете страни напуснаха дома в Толука и го обявиха за продажба за около 7 милиона долара. Семейството остави това зад гърба си и тази събота всички се събрали, за да са заедно. Те са се разбрали да имат такива вечери поне 1 път в месеца.

Според роднина на Били Рей отношенията между него и Тиш били студени и изкуствено дружелюбни най-вече, за да не разстроят Майли. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия