Звездите от "Pretty Little Liars" пазаруват масово в интернет

Звездите от "Pretty Little Liars" пазаруват масово в интернет почти всичко, което искат. Те споделят, че парите, които имат е неразумно да ги хвърлят на вятъра и пазаруват групово като по този начин получават отстъпки и не се налага да обик

2011-01-17 19:07:48
Звездите от
Звездите от "Pretty Little Liars" пазаруват масово в интернет почти всичко, което искат. Те споделят, че парите, които имат е неразумно да ги хвърлят на вятъра и пазаруват групово като по този начин получават отстъпки и не се налага да обикалят магазините. Това го правят докато си почиват на дивана.

Ашли Нелсън споделила, че си е купила 4 прекрасни рокли и е получила доста голямо намаление. Тя съветва хората да ползват тази възможност и да харчат парите си разумно дори да ги имат в повече.

Луси Хейл споделила, че си е купила няколко чифта обувки и прекрасни пуловери. Тя е получилао коло 20% намаление за това, че е купила голяма бройка.

Съветът на звездите от "Pretty Little Liars" е да харчите парите си разумно и да не се хвърляте веднага на новото, защото най-вероятно след няколко дни или седмици ще е намалено, а ако го потърсите в интернет, може да го намерите вече на доста по-ниска цена. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия