Историята на една истинска любов между.. две птички

Реших да ви споделя една истинска любовна история, но този път тя не е между хора, а ... между животни. Става дума за две птички. Хората по света дълго коментираха случилото се, след като видяха снимките в Америка, Азия и Европа. Фотографът на сни

2011-01-17 13:37:18
Историята на една истинска любов между.. две птички
Реших да ви споделя една истинска любовна история, но този път тя не е между хора, а ... между животни. Става дума за две птички.

Хората по света дълго коментираха случилото се, след като видяха снимките в Америка, Азия и Европа. Фотографът на снимките ги продава на минимална цена на едни от най-известните вестници във Франция. Всичкия копия били купени още същият ден, след като се разчуло за историята между двете животинки. Все още ли има хора, които смятат, че животните са лишени от разум и чувства?!






Неговата жена е ранена тежко и ситуацията е фатална. Тя е била ударена от кола, докато се е спускала надолу към улицата.






Други птици си претекоха на помощ, след като чуха отчаяните "викове" на птицата. Те носеха храна с надеждата, че това ще й помогне.










Той се опита отново да й даде храна, но с изненада установява, че тя е мъртва... Опитва се да я помръдне, но опитът му остава безуспешен...





Установил, че любимата му е мъртва и никога няма да я види повече, тъжната птичка започва отчаяно да вика от любов ...







Той седеше плътно до нея и тъжеше за нейната смърт ...








Той продължава да седи до нея, въпреки че осъзнава, че никога няма да я върне ..., но седи, изпълнен с болка и тъга..











Все още ли смятате, че животните не разбират и са просто.. животни? Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия