1/3 от жените не биха излезли от дома си без грим

Една трета от жените не биха излезли от дома си без грим, сочат резултатите от проучване на втория по големина британски търговец на дребно в областта на козметиката и парфюмерията. В допитването участвали 3000 жени на различна възраст. Всяка т

2011-01-13 22:49:24
1/3 от жените не биха излезли от дома си без грим
Една трета от жените не биха излезли от дома си без грим, сочат резултатите от проучване на втория по големина британски търговец на дребно в областта на козметиката и парфюмерията.

В допитването участвали 3000 жени на различна възраст. Всяка трета от тях заявила, че не би излязла дори и до магазина отсреща, ако няма грим по лицето си. 60% пък са участничките, които признали, че се гримират всеки ден без значение какво правят, къде излизат и с кого се срещат.

Резултатите от проучването също така сочат, че 10% от представителките на нежния пол предпочитат да спят с грим, отколкото приятелят им да ги види в естествения им вид.

„За много жени гримирането е най-важната част от деня им. Мисълта, че някой може да ги види без грим е ужасяваща за тях. Умелият макиаж повдига самочувствието, тъй като успява да скрие дори най-неприятните дефекти”, заяви Сара Уолвърсън – директор на компанията, поръчител на проучването.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
black_pearl
преди 11 години

Това е лудост. Да не можеш да излезеш навън без грим и да спиш с грим, за да не те види ПРИЯТЕЛЯТ ти без такъв, си е направо смешно.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия