Цивилизацията на Боскопите

Напоследък с нова сила се разгоря дискусията за тайнствените черепи, намерени в Южна Америка през 1913 година. В тази дискусия обач    е, вече се включват и уфолозите... През 1913 година на директора на музея  в Порт Елизаб

2011-01-13 14:08:47
Цивилизацията на Боскопите
Напоследък с нова сила се разгоря дискусията за тайнствените черепи, намерени в Южна Америка през 1913 година. В тази дискусия обач    е, вече се включват и уфолозите...

През 1913 година на директора на музея  в Порт Елизабет донесли парчета от непропорционално големи човешки черепи.  При детайлно изследване  анрополозите установили, че те принадлежат на някакъв неизвестен вид хоминиди /човекопоодбни маймуни/. Чак през 60-те години обаче се изяснило, че   тези същества  трудно се отнасят и към хоминидите - строежът на черепите и фрагментите на гъбначния стълб показвали, че съществата са били изправени, освен това, по някои  особености на челюстите, можело да се направи извод, че те са притежавали и реч.  Специалистите  не ги наричат вече хоминиди, но  все още не могат да ги причислят  и  към хората.

Съществата били наречени боскопи - на името на селището, където са били намерени останките.  Любопитното в случая е огромният  мозък на тези същества, който достига до 1900 кубически сантиметра или с 30 процента повече отколкото у съвременния човек.  

Според учените,  боскопите, които притежавали такъв огромен мозък, би трябвало да имат  и големи умствени способности. Мозък с такива челни отдели  е способен да  обработва паралелно няколко потока информация, както и да  анализира сложни ситуации с голям брой възможни изходи.  Това ще рече, че боскопите са  можели да размишляват над някаквъв проблем и едновременно с това да водят разговор на друга тема.

Странен е бил и външният вид на боскопите - те са имали малки брадички, дребни носове и големи очи.  Такъв е в представите на антрополозите външният вид на човека на бъдещето.

Уфолозите пък са на мнение, че боскопите приличат на една от разновидностите на пилоти на НЛО. Те са същества с невисок ръст, със сива или сивозелена кожа, с непропорционално голяма глава, големи очи, малък нос и уста.  Уфолозите смятат, че боскопите са с извънземен произход.  Те смятат, че и хората са се появили на Земята
благодарение на някакви разумни космически сили. Те дори смятат, че боскопите и хората са ‘отгледани’ на планетата по едно и също време, но после линията е прекъсната. Може би заради това, че тези същества са изпреварвали в умствено отношение хората?

Уфолозите смятат, че ако  боскопите не са изчезнали преи 25-30 хиляди години,  то днес на Земята са щели да съществуват само боскопи и не би могло  да става  и  дума  за човешка цивилизация. Защото темповете на развитие на цивилизацията на боскопите биха били несравними с тези на  нашата цивилизация.  С темповете си  на развитие, боскопите днес щяха вече да са станали безсмъртни и способни да преодоляват времето и пространството. 
Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия