Никълъс Кейдж обича да работи на открито

Според Никълъс Кейдж филмите снимани на открито и на не специално подготвени терени, изглеждат по естествено и е по-приятно за работа. Това е и причината, поради която той се съгласил да вземе участие в новия филм на име "Сезона на Вещиците"

2011-01-12 16:51:17
Никълъс Кейдж обича да работи на открито
Според Никълъс Кейдж филмите снимани на открито и на не специално подготвени терени, изглеждат по естествено и е по-приятно за работа. Това е и причината, поради която той се съгласил да вземе участие в новия филм на име "Сезона на Вещиците".

Никълъс казал следното: "Аз обичам да се снимам във филми, които се развиват в природата. Прекалено много продукции имам зад гърба си, които са също в гора, но от бетон. Много е приятно да се снима филм из горите и като цяло в на чист въздух. Това придава някак по-добър вид на филма".

Никълъс Кейдж бил и много пленен от сценария на "Сезона на Вещиците". Той винаги искал да участва в магически филм с доста доза фантастика. Тази негова мечта се сбъдна в продукцията "The Sorcerer"s Apprentice". Сега той отново има шансът да играе подобна роля, но отказал да разкрие историята около филма. Знае се само, че актьорът ще бъде герой на име Бемен и ще е рицар. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия