Елвис и жените /видео/

Чувствени  устни, премрежен поглед и яростен сексапил - това беше Елвис Пресли. Американски  певец и актьор и емблематична фигура на популярната култура от средата на 20-ти  век, той често е наричан само с първото си име и е опреде

2011-01-08 16:47:25
Елвис и жените /видео/
Чувствени  устни, премрежен поглед и яростен сексапил - това беше Елвис Пресли. Американски  певец и актьор и емблематична фигура на популярната култура от средата на 20-ти  век, той често е наричан само с първото си име и е определен като Краля на рока или просто Краля.

Елвис е  роден на 8 януари 1935 година и днес щеше  да навърши 76 години. Няколко поколения жени са  докоснати от неговия чар на нежен , но и малко див  и суров романтик. Той остави на милиони негови почитатели от всички възрасти, нации и раси, спомена за едни от най-красивите и наистина мъжки секссимволи на ХХ век. За жалост , той си отиде твърде млад. Смъртта избърза да го целуне, защото   може би искаше да го запази само за себе си...

И днес Елвис  продължава да живее в спомените и  сърцата на феновете си, а за това има една много важна причина - той продължава да съпътства любовния им живот - всички  танцуват, целуват се, обичат се и правят любов с песните на Краля.

Белязан от физическа привлекателност, Елвис още от ученическите си години е много харесван от момичетата. Но по-късно,  в личния си любовен живот, този мъж, изпял едни от най-красивите любовни песни, не бил способен на дълготрайна  връзки.

Съпругата му Присила, влюбена в него още от 14-годишна,  скоро след тяхната сватба се простила със заблудата си за вечната любов. Пет години след това, период в  който се ражда  дъщеря им Лиса Мари, те се разделят. Изоставя го Присила заради учителя си по карате.  Въпреки многобройните си  прегрешения, Елвис трудно преживява раздялата и изпада в депресия.   Опитва се да я пребори с много ядене, работа, дрога и разбира се, много жени.

Много красавици с титлата ‘Мис’ минават през неговото легло. А щедростта на Елвис към тези жени била пословична.  На всички той  подарявал автомобили “Кадилак” - подарил близо 200 такива коли.   А пръстените, кожените палта и огърлиците били на стойност десетки хиляди долари.

Биографи на Елвис, години след смъртта му изчислили, че той е имал над хиляда жени. Въпреки това, обаче, се говори, той не е бил особено опитен любовник. Въпреки чувствените устни и премрежения поглед, в сексуално отношение той бил доста грубоват.

Явно обаче, това е привличало жените, защото се говори, че между Don’t  be Cruel /1956 г./  и Are You Lonesome Tonight /1960 г./, рок-идолът  редовно е правел секс с 2-3 различни жени всеки ден.  И въпреки това,  трима негови биографи твърдят, че  Елвис е бил притеснителен любовник, който предпочитал момичета  без голям или без никакъв сексуален опит.  Той не си падал по големи бюстове, а харесвал  стройните, изящни и женствени жени, но непременно неомъжени и без деца.

И все пак, каквото и да се говори за Елвис, ние го обичаме  и ще продължаваме да се целуваме на неговата музика.  
Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия