Високите технологии и от какво ни лишиха те?

The Daily telegraph е публикувал  списък на 50 неща,  от които човечеството се е лишило заради високите технологии. Според специалистите, интернет е ударил  най-сериозно музиката. Живата музика вече е рядкост, а желанието  д

2010-12-28 22:15:23
Високите технологии и от  какво ни лишиха те?
The Daily telegraph е публикувал  списък на 50 неща,  от които човечеството се е лишило заради високите технологии.

Според специалистите, интернет е ударил  най-сериозно музиката. Живата музика вече е рядкост, а желанието  да слушаме любим диск - фантастика. Съвременната реалност е видео от You Tube , една композиция от албума на изпълнител. Няма наслада, а просто кликваме и прескачаме от една страница на друга.

Друго нещо са хартиените телефонни указатели. Днес всеки  служебен номер може да бъде намерен в интернет, а  личните са запаметени в телефона.

Ръчните часовници - днес те са направо рядкост. Дори се смята, че часовникарската промишленост е на път да фалира.  С  появата на мобилните телефони,  ръчният часовник е напълно  излишен. Носят се  само скъпи марки и то само за респект от някои бизнесмени.

В големия списък  са намерили място още конфиденциалността, тихият спокоен живот, пълноценният сън, почивката и разходките на свеж въздух с приятели.   Смята се, че дори, че  списъкът  с 50 точки е непълен...
 
Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия