Мъж застрелял Чупакабра? (+снимки)

Дали това е койот, миеща мечка, опосум или легендарното същество Чупакабра? Това е въпросът, който от няколко дни си задават жителите на малко градче в щата Кентъки, Южна Америка, след като местен жител на име Марк Котрън застреля необикновен

2010-12-28 15:46:31
Мъж застрелял Чупакабра? (+снимки)
Дали това е койот, миеща мечка, опосум или легендарното същество Чупакабра?

Това е въпросът, който от няколко дни си задават жителите на малко градче в щата Кентъки, Южна Америка, след като местен жител на име Марк Котрън застреля необикновено животно в двора на фермата си.

Разхождайки се един ден във фермата си, мъжът забелязал някакво същество да се крие в храстите. След като се доближил до него и видял необичайното животно, той решил да го застреля с пушката си.

Местните жители оприличават съществото на легендарния кръвопиец Чупакабра, а медиите се надпреварват да отразяват историята.

Мнозина обаче са и скептиците, според които застреляното животно всъщност е крастав койот или миеща мечка. Такова е и мнението на местния представител на организацията „Човешко общество и животински контрол”.

Вижте снимка на застреляното животно и преценете сами какво е то:





____________
Първите сведения за Чупакабра датират от 1995 г. Според легендите мистериозното животно обитава южните части на Северна Америка, Централна и Южна Америка. Очевидци описват съществото като подобно на куче, с червени очи, с остри зъби и нокти, но без козина. Според легендите Чупакабра напада кравите, овцете и козите и смуче кръвта им, докато не ги умъртви.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия