През последните няколко дни холивудската актриса Анджелина Джоли е изпаднала в депресия заради провала на драмата „Туристът”, в който тя си партнира с Джони Деп.

За изненада на всички въпреки мащабната рекламна кампания и двете звезди участващи в него, филмът претърпя сериозен провал в американския боксофис. През първата си седмица лентата събра едва 20 млн. долара.

„Анджелина е много разстроена от начина, по който се прие филмът от зрителите. Това безспорно е най-големият шок в нейната кариера. Тя си мислеше, че актьорската й игра е страхотна, но фактът, че публиката не обърна особено голямо внимание на лентата, наистина я огорчи”, коментира близък на Джоли за американското списание “National Enquirer”.

„Горкият Брад, той се опитва да повдигне духа й и да я успокои. Но наистина му е много трудно, при нея нищо не помага. Гневът й избухна, след като като научи колко зле се е представил филмът в американския боксофис. Оттогава е в депресия и никой не може да я утеши”, допълни още източникът.
Автор: Илиана