Саймън Коуел се забавлява на 50

Саймън споделил в интервю, че се чувства много добре, въпреки че е подминал петдесетте години. Той е известен с това, че когато види талант, го прави световна звезда. Точно това стори с певицата Сюзън Бойл, която се появи невзрачна на шоуто "

2010-12-21 18:47:30
Саймън Коуел се забавлява на 50
Саймън споделил в интервю, че се чувства много добре, въпреки че е подминал петдесетте години.

Той е известен с това, че когато види талант, го прави световна звезда. Точно това стори с певицата Сюзън Бойл, която се появи невзрачна на шоуто "Британците имат талант" преди 2 години и срази публиката с невероятния си глас.

2 месеца след изявата й, в края на шоуто, Саймън помогнал много на Сюзън, за да може тя да успее в музикалния бранш. Според него това е едно от най-трудните поприща за успех.

"Изискванията са брутални понякога, но ако не е така, всеки идиот ще иска да пее или танцува и това няма да бъде труност за него. Талант!Талант!Талант! Това е най-важното!"

Телевизионният продуцент, Саймън Коуел, е роден в популярния английски морски курорт, Брайтън през 1959 година. Вече на 51 години той се стреми да се забавлява и да си почива с приятелите и близките си, както и да готви. Също така все повече и повече започва да харесва работата си, защото тя го прави щастлив. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия