Да помогнем на Сани! Да покажем, че ни пука!

Това е Сандра Младенова. Или просто Сани. Тя е на 24 години и би трябвало да завършва следването си по право. Вместо в Университета обаче Сани е в болница в Израел и се нуждае от животоспасяваща трансплантация на стволови клетки. Тя е с диагноз

2010-12-17 18:21:24
Да помогнем на Сани! Да покажем, че ни пука!
Това е Сандра Младенова. Или просто Сани. Тя е на 24 години и би трябвало да завършва следването си по право.

Вместо в Университета обаче Сани е в болница в Израел и се нуждае от животоспасяваща трансплантация на стволови клетки.

Тя е с диагноза Класически Ходжкинов лимфом – нодуларна склероза. Преди четири месеца, след няколко курса химиотерапия в България, Сани е приета по спешност в болница в Израел.

Лекарите й поставят диагноза лимфом на Ходжкин 4-ти последен стадий. За да бъде спасен животът й, е необходима трансплантация на стволови клетки.

Лекуващият екип в Израел дава 100% гаранция за успех. Животоспасяващата трансплантация обаче е на цена, непосилна за семейството й – 119 382 евро.

Случаят на Сани е минал през инстанции към Министерството на здравеопазването, през Фонда за лечение в чужбина, Фонда за трансплантация. Отговорът от всички е НЕ!

Оказва се, законите не позволяват да се поеме спасяването й, защото Израел не е европейска държава, а това е единственият шанс Сани да бъде излекувана.

До момента за неуспешното лечение на Сани в България са похарчени над 100 000 евро, събирани със заеми и кредити, с помощта на приятели и на добри хора.

Приятели на Сани подготвят благотворителен концерт на 27 декември, а столичен фризьорски салон ще преведе всичко изкарано за четири работни дни по сметките за събиране на средства за лечението й.

Това обаче не е достатъчно. За жалост понякога се случва така, че животът на един човек се измерва с пари. А Сани има нужда от тях. Нека й помогнем. Не просто защото идва Коледа. Да покажем че можем! Да покажем че ни пука!

Разкрита е дарителска sms линия: На кратък номер 17 777 с текст: DMS SANDRA

Цената на SMS e 1,20 лв. с ДДС за всички мобилни оператори.

Ето и банковите сметки:

Сметка в ЛЕВА:  Банка ДСК
IBAN: BG10STSA93000018907829
BIC: STSABGSF

Сметка в EURO: Банка ДСК
IBAN: BG56STSA93000018907874
BIC: STSABGSF

Сметка в USD:   Банка ДСК
IBAN: BG62STSA93000018907863
BIC: STSABGSF Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия