Робърт Патинсън крие срамно минало

Робърт Патинсън крие нещо много срамно за него. Преди няколко години той се е пробвал да пробие в рап индустрията с групата си "Големият Тъб и дебелите котета". Явно, че с това не е успял и е прекратил тази дейност. Той е голям фен на Ем

2010-12-13 16:08:34
Робърт Патинсън крие срамно минало
Робърт Патинсън крие нещо много срамно за него. Преди няколко години той се е пробвал да пробие в рап индустрията с групата си "Големият Тъб и дебелите котета". Явно, че с това не е успял и е прекратил тази дейност.

Той е голям фен на Еминем и е искал да го последва в успеха му. Искал е да покаже, че не само "черните" могат да рапират.

Той споделил, че за него това е срамно погледнато от днешна перспектива, но тогава е било най-голямата му мечта. Робърт казал още, че не спира да прави текстове за негово забавление и има много завършени смислени и хубави песни, но не мисли да се опитва да пее отново.

Според него Еминем е гений и е един от най-великите рапъри на всички времена. Роб следи всичко свързано с рапъра до ден днешен и все още му е голям фен. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия