Защо плачат жените?

Учени провели анкета сред 4000 жени и тя им помогнала да разберат какви са най-разпространените причини жените да страдат.  Специалистите установили и  в кой ден от седмицата  жените плачат най-много. Дамите  изпитвали нег

2010-12-12 21:21:22
Защо плачат жените?
Учени провели анкета сред 4000 жени и тя им помогнала да разберат какви са най-разпространените причини жените да страдат.  Специалистите установили и  в кой ден от седмицата  жените плачат най-много.

Дамите  изпитвали негативни емоции ежедневно  в продължение на 8 минути и 46 секунди. За година това прави около 53 часа.  Учените установили също така, че жените се сблъсквали ежедневно с 4  негативни фактора или с  повече от 1300 на година.

Жените най-често  плачели в понеделник, 65 % процента от тях поне един път седмично се възмущават от високите цени, 64 % - от действията на правителството, а 58 % се разстройват и от своите домашни  задължения.

Учените са на мнение, че най-често жените преживяват неприятни минути заради отношенията си с партньора.  Практически,  те всеки ден търпят обиди, но невинаги  изразяват емоциите си Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия