Майли Сайръс на ръба на психически срив?

Американската тийн звезда Майли Сайръс е на ръба на психически срив, алармират нейни близки. 18-годишната певица и актриса не можела да преодолее факта, че родителите й се развеждат. Нещо повече – тя търсела вината в себе си, което в пос

2010-12-03 22:13:32
Майли Сайръс на ръба на психически срив?
Американската тийн звезда Майли Сайръс е на ръба на психически срив, алармират нейни близки.

18-годишната певица и актриса не можела да преодолее факта, че родителите й се развеждат. Нещо повече – тя търсела вината в себе си, което в последно време оказвало изключително голямо влияние върху психическото й състояние.

„Майли се опитва да преодолее раздялата на родителите си. Опитва се да изглежда силна, но истината е, че тя живее в постоянен стрес”, споделиха тази седмица нейни близки.

„Поведението на Майли вече е извън всякакъв контрол. Тя се чувства виновна за развода на родителите си – голяма част разногласията им са по отношение именно на нейната кариера. Те така и не успяха да стигнат до единодушно мнение за това как трябва да възпитат и отгледат дъщеря си”, коментираха по-рано приятели на 18-годишната звезда пред списание “National Enquirer”.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия