Парис Хилтън забравила да си сипе гориво в колата

Парис Хилтън закъсала в Лос Анджелис с колата си хибрид, защото забравила да сипе бензин. Освен това забравила и да я зареди с електричество. Така красавицата се озовала без капка бензин и без "капка" електричество на оживена учлица. Тя

2010-12-02 20:43:29
Парис Хилтън забравила да си сипе гориво в колата
Парис Хилтън закъсала в Лос Анджелис с колата си хибрид, защото забравила да сипе бензин. Освен това забравила и да я зареди с електричество.

Така красавицата се озовала без капка бензин и без "капка" електричество на оживена учлица. Тя получила "благословии"  от изнервените шофьори заради предизвиканото голямо задръстване.

Парис е карала през квартал Лос Фелис, което в превод значи "Щастливците", но тя определено не е била в добро настроение. Тя ведната повикала нейн приятел да установи "повредата" и след като пристигнал, изпаднал в див смях.

"Техникът" видял, че горивото на автомобила е свършило, както и, че батерията била изтощена и помогнал на Парис да се измъкне от мястото.

Тя коментирала случката: "Аз видях, че ми остава малко гориво, но на индикатора пишеше, че ми остана за около още 30 мили, но явно не е било така. Супер яко е да имаш истински приятели, които да ти помогнат в такъв момент. Много съм благодарна на Брук. " Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия