Сексиграчки за мъже - хит на пазара

Еротичната индустрия реши да обърне внимание и на мъжката половина от света. След популяризирането на женските сексиграчки и превръщането им в неизменна част от живота, пазарът е готов и за мъжки еквивалент на т.нар. дилдо. „Но все още е ист

2010-12-02 17:07:27
Сексиграчки за мъже - хит на пазара
Еротичната индустрия реши да обърне внимание и на мъжката половина от света. След популяризирането на женските сексиграчки и превръщането им в неизменна част от живота, пазарът е готов и за мъжки еквивалент на т.нар. дилдо.

„Но все още е истинска стъпка за мъж да отиде и да купи сексиграчка – много по-голямо табу, отколкото за жените", казва Патрик Прюво, собственик на парижка верига сексшопове. Независимо от появата на дизайнерски вибратор, на  мъжките сексиграчки все още се гледа с подозрение.

"Жена, която използва сексиграчка, изследва тялото си", заяви Прюво. "Но мъж, използващ сексиграчка, се смята за мъж, който не може да си намери жена".

За да опровергае последното, японска фирма изобрети т.нар Onacup. Най-новият секс инструмент наподобява туба за шампоан на червени, черни и бели ивици. Щом се отвори, се разкрива мека, лубрикирана камера от силикон, която обещава да осигури "неизпитвани досега" усещания, симулиращи разнообразни секс позиции.

Onacup вече е разпространен в над 40 страни, където са закупени 13 милиона броя.
Изобретателят на това сексуално изкушение за мъже Коичи Мацумото е механик  на коли по образование, който е решил да направи „революция в света на стоките за възрастни“. Неговата е цел е играчките за мъже да спрат да изглеждат неприлично. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия