Кристина Агилера с ново гадже

По-малко от два месеца след като стана ясно, че поп изпълнителката Кристина Агилера се е разделила със съпруга си – Джордан Братман, американските медии съобщиха, че звездата вече може да се похвали с ново гадже. Името на новата тръпка н

2010-11-30 22:59:59
Кристина Агилера с ново гадже
По-малко от два месеца след като стана ясно, че поп изпълнителката Кристина Агилера се е разделила със съпруга си – Джордан Братман, американските медии съобщиха, че звездата вече може да се похвали с ново гадже.

Името на новата тръпка на 29-годишната певица е Матю Рътлър. Слуховете гласят, че двамата се запознали по време на снимките на филма “Burlesque”, в който Агилера си партнира с Шер.

През последните седмици поп звездата била засичана многократно в компанията на Рътлър. Нещо повече – двамата въобще не се притеснявали от папараците наоколо и открито демонстрирали любовта си.

Според последни клюки Агилера дори прекарала Деня на благодарността в Ню Йорк заедно със семейството на новата си тръпка, докато съпругът й, с който в момента са в процес на развод, се грижил за 2-годишния им син Макс.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия