Клаудия Уинкелман с лошо мнение за Харисън Форд и Джордж Клуни

Според журналистката от Лондон Клаудия Уинкелман, която бе водеща на шоуто "Филм 2010" във Великобритания, казала че Харисън Форд е скучен и също, че не й харесва Джордж Клуни, защото бил надут. "Харисън се мисли за голяма работа и

2010-11-29 16:12:34
Клаудия Уинкелман с лошо мнение за Харисън Форд и Джордж Клуни
Според журналистката от Лондон Клаудия Уинкелман, която бе водеща на шоуто "Филм 2010" във Великобритания, казала че Харисън Форд е скучен и също, че не й харесва Джордж Клуни, защото бил надут.

"Харисън се мисли за голяма работа и беше доста скучен. Мислеше си, че е оригинален, но всъщност не е. Не е негова вината, просто не е интересен."- казала тя в интервю за ФеймъсУай.

Тя също споделила, че не харесва Клуни, защото според нея не е това, което изглежда и се правел на много важен. Клаудия споделила това в интервюто и казала, че повечето звезди са различни от това, което показват пред камерите.

Фенове на Харисън и Джордж реагириали доста силно на изказванията й като казали, че е толкова некадърна, че едва е намерила участие в три филма и няма право да говори така за две от легендите на Холивуд.

Клаудия Уинкелман има участие в три филма, при това не в главна роля. Предимно се занимава с писане на статии във весник. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия