Напусна ни Андрей Баташов

Тази сутрин  в 9.30 часа  във Военно-медицинска академия почина големият български актьор Андрей  Баташов.    В началото на ноември  актьорът  бе приет в болница “Токуда” в много тежко състояние. Той

2010-11-29 11:10:32
Напусна ни Андрей Баташов
Тази сутрин  в 9.30 часа  във Военно-медицинска академия почина големият български актьор Андрей  Баташов.   

В началото на ноември  актьорът  бе приет в болница “Токуда” в много тежко състояние. Той   страдаше от полиорганна недостатъчност.

От петък състоянието  му  се е влошило, той е изпаднал в кома и поставен на апарат, който да компенсира  донякъде  функцията на черния дроб и да пречиства организма от токсините.


Последните кръвни изследвания  на Андрей са показали, че той страда  от   ку-треска. Актьорът  бе включен в списъка на Изпълнителната агенция по трансплантации и лекарите се надяваха да стабилизират състоянието му, за да може да се направи трансплантация на черен дроб.

Андрей Баташов  е роден на 10 септември 1965 година във Волгоград, Русия. През 1989 година завършва НАТФИЗ в класа на проф. Енчо Халачев. Изиграл е десетки роли на сцените на столичните театри - Народен театър "Иван Вазов", "Сълза и смях" и "199".

Поклон пред светлата памет на големия актьор Андрей Баташов! Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия