Дни на предизвикателствата – стиска ли ви?

"Дни на предизвикателствата" - фестивалът на приключенията, пътешествията и експедициите, е  създаден за всички пътешественици, любители на предизвикателствата и непораснали деца. Катерене, езда, каяк, байкинг, пещери, ски, параплан

2010-11-29 10:06:53
Дни на предизвикателствата – стиска ли ви?
"Дни на предизвикателствата" - фестивалът на приключенията, пътешествията и експедициите, е  създаден за всички пътешественици, любители на предизвикателствата и непораснали деца.

Катерене, езда, каяк, байкинг, пещери, ски, парапланери, пустини, екология, върхове, сноуборд, трекинг – на фестивала има от всичко по много.

Тази година Дните на предизвикателствата ще се проведат от 30 ноември до 2 декември в Аула Максима на Университета за архитекутра, строителство и геодезия (УАСГ). Сред акцентите са прожекция на филма “Asgard Project” за експедиция до вр. Асгард на о. Бафин.

Публиката ще се срещне и с испанския катерач Мануел Кордоба, който е само на 24 години, но има 11 години опит в катеренето. Фотографът пътешественик Владимир Донков ще представи проекта си „Два месеца красива самота в планините на Гренландия”.

Ще бъдат прожектирани филми за експедиция до Мон Блан, за сърфинг на сняг и суша, за акропарапланеризъм, за река Занскар и много други.

Входът е свободен, началото е 18 часа на 30 ноември и 18,30 часа за следващите два дни.

Още за "Дни на предизвикателствата" - тук!

Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия