Немски овчарки спасиха собственика си от сигурна смърт

Диабетик от Великобритания бе спасен от сигурна смърт от двете си кучета порода немска овчарка. Мъжът получил пристъп докато разхождал своите любимци в парка в град Бриджуотър. 54-годишният Парсън решил да разходи кучетата си, но не си взел дневната

2010-11-28 23:24:30
Немски овчарки спасиха собственика си от сигурна смърт
Диабетик от Великобритания бе спасен от сигурна смърт от двете си кучета порода немска овчарка. Мъжът получил пристъп докато разхождал своите любимци в парка в град Бриджуотър. 54-годишният Парсън решил да разходи кучетата си, но не си взел дневната доза лекарства. По време на разходката му прилошало и припаднал в парка на място, където рядко минавали хора.

В този момент до него били двете му овчарки Ели и Джон, които реагирали доста адекватно на ситуацията. Ели останала при Парсън, а Джон хукнал към дома, където в момента се намирала жена му и доведената му дъщеря. Съпругата разказва, че кучето влязло у дома и започнало да лае тревожно, като успяло с действията си да я накара да го последва и я завел в парка при тялото на мъжа й. Жената веднага се обадила на Бърза помощ и Парсън бил откаран в болница. Лекарите са на мнение, че ако кучетата не били реагирали така светкавично, мъжът е нямало да оцелее. Британецът вече е изписан и си е у дома.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия