Сюзън Бойл пак би всички рекорди!

Самоуката шотландска певица  Сюзан Бойл, която спечели на 47-годишна възраст британското състезание за таланти, пусна нов албум - този път с коледни песни. Албумът се казва The Gfit и вече е на първо място в чартовете на Великобритания и САЩ

2010-11-26 16:34:19
Сюзън Бойл  пак би всички рекорди!
Самоуката шотландска певица  Сюзан Бойл, която спечели на 47-годишна възраст британското състезание за таланти, пусна нов албум - този път с коледни песни. Албумът се казва The Gfit и вече е на първо място в чартовете на Великобритания и САЩ. Той постави и  рекорд за най-продаван дебют на коледен  албум  в историята.

Сюзън постава обаче и друг рекорд - тя стана първата  изпълнителка, която оглавява два пъти едновременно класациите от двете страни на океана в рамките на по-малко от  1 година. Досега това са правили  единствено “Бийтълс” през 1969 година.

В албума  са включени  известните коледни песни “The First Noel”  и  “O Holy Night”, но певицата смело се заема и с изпълнението  на поп песни като “Perfect day”, например.
В новия албум на Сюзън Бойл музикален дебют прави  американката  Амбър Стаси. Двете правят невероятен дует на “Do You Hear What I Hear”.

За първи път Сюзън Бойл се появи на 11 април 2009 година в риалити шоуто “Britain’s Got Talent”. Тогава и публика, и жури бяха шокирани от неугледния й вид - възпълна фигура, разчорлена  посивяла коса,  рунтави вежди и смехотворни изказвани, че мечтае да стане  звезда в мюзикъл.  След малко обаче, и публика, и жури останаха с отворена уста, когато чуха нейния ангелски глас в изпълнение на  “I Dreamed A Dream” от мюзиъла “Клетниците.” Броят на гледанията в интернет би всички рекорди, а когато през ноември излезе първият албум на певицата, той отново би рекорд - стана най-поръчваният предварително в историята на Amazon.com, влезе в “Гинес” като най-бързо  продаван  албум на британска изпълнителка, най-бързо продаваният дебютен албум в  света, номер 1 в 21 страни и платинен статут в 16 страни...

С какво  ли още има да ни изненадва госпожица Бойл -  предстои да видим. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия