Тейлър Суифт отчаяно се опитва да си върне Тейлър Лаутнър?

Според все по-упорити задокеански клюки 20-годишната кънтри изпълнителка Тейлър Суифт всячески се опитва да си върне по-младия от нея актьор Тейлър Лаутнър, с когото се срещаше известно време миналата година. Близки до звездата разкриха пред а

2010-11-25 20:35:41
Тейлър Суифт отчаяно се опитва да си върне Тейлър Лаутнър?
Според все по-упорити задокеански клюки 20-годишната кънтри изпълнителка Тейлър Суифт всячески се опитва да си върне по-младия от нея актьор Тейлър Лаутнър, с когото се срещаше известно време миналата година.

Близки до звездата разкриха пред американския таблоид “National Enquirer”, че слуховете за връзка между нея и актьора Джейк Джиленхол всъщност са добре обмислен ход, с който Суифт цели да накара Лаутнър да ревнува.

Освен това младата певица успяла да убеди майка си да се обади на актьора от „Здрач” и да му наговори куп мили приказки, с които да го убеди отново да започне да се среща с дъщеря й.

Изглежда опитите на Суифт да се сближи отново с Лаутнър са довели до успех.

„Двамата много често си говорят по телефона и си изпращат съобщения. Тя дори го покани да прекарат няколко дни заедно по време на ваканцията й около предстоящия й рожден ден на 13 декември”, споделили още приятели на певицата пред американското издание “National Enquirer”.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия