Мъжете също плачат...

Жените по принцип  са емоционални и чувствителни натури. Те могат лесно да се разплачат, докато гледат някой филм. Но да се разплачат мъже, това не е толкова лесно, но пък е възможно.. Направено било изследване и рейтинг на песните, които

2010-11-22 23:27:43
Мъжете също плачат...
Жените по принцип  са емоционални и чувствителни натури. Те могат лесно да се разплачат, докато гледат някой филм. Но да се разплачат мъже, това не е толкова лесно, но пък е възможно..

Направено било изследване и рейтинг на песните, които карат мъжете да плачат. Оказава се, че много от тях  буквално ридаят, когато  ги слушат.

На първо място е песента на групата R.E.M.  “Everybody Hurts” . Песента на Ерик Клептън “Tears in Heaven” пък е на второ място - това е трогателна композиция за това, какво ни очаква на небето. На трето място била песента “Алилуя” на Леонард Коен.

По време на изследването сред 70 000 мъже,  се установило, че те  въобще не са такива, за каквито ги смятат жените.

75 процента от тях признали, че поне веднъж в живота си са плакали. Интересно е, че 6 от 10 мъже са заявили, че им е писнало от такива обществени стереотипи от рода на ‘мъжете никога не плачат’... Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия