Кели Озбърн обвинява себе си заради катастрофата на баща й

Кели споделила в интервю, че обвинява себе си за случилото се през 2003 година с баща й. Ози тогава е катастрофирал с мотора си и е изпаднал в кома - бил е на крачка от смъртта. Кели обвинява себе си, защото е искала да снимат и запишат дуета на

2010-11-22 22:37:24
Кели Озбърн обвинява себе си заради катастрофата на баща й
Кели споделила в интервю, че обвинява себе си за случилото се през 2003 година с баща й. Ози тогава е катастрофирал с мотора си и е изпаднал в кома - бил е на крачка от смъртта.

Кели обвинява себе си, защото е искала да снимат и запишат дуета на нейна песен точно тогава и на някакво специално място. Ози не искал да напуска Лос Анджелис, защото бил много зает, но за дъщеря си веднага се качил на самолет и отишъл да й помогне със записа.

Тогава се случил и инцидентът, тъй като Ози бързал, защото закъснявал, а Кели му се била развикала по телефона. Тя казва, че дори баща й да не я вини, тя мисли, че нейната припряност е накарала Ози да бърза и затова е катастрофирал.

Тя не е говорила за това до сега и го е споделила с журналист в известно предаване. Ози казал, че не обвинява дъщеря си и не се е налагало да й прощава каквото и да било, защото тя няма вина. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия