Скандал с новия филм за Хари Потър

36 минутен клип на филма е изтекъл в интернет и се е гледал от милиони души. Това няма да навреди на филма, защото е като огромна реклама, но има вероятност хора, които обичат загадката на историята на филма, да са разбрали какво е развитието и да не

2010-11-18 20:59:52
Скандал с новия филм за Хари Потър
36 минутен клип на филма е изтекъл в интернет и се е гледал от милиони души. Това няма да навреди на филма, защото е като огромна реклама, но има вероятност хора, които обичат загадката на историята на филма, да са разбрали какво е развитието и да не се интересуват вече.

Това ще стане ясно само, когато пълната продукция излезе. Дотогава фирмата с права над филма ще гони докрай отговорникът за прословутото клипче и ще го осъдят за милиони.

"Уорнър Брос компани" са бесни и всичките им адвокати са наскачали да търсят отговорност. Според колеги, работещи в продукцията, има много хора, които биха направили това заради вътрешни скандали.

Прогнозите от първата седмица след пускането на филма са близо 100 милиона долара печалба, ако това не стане, отговорникът с клипчето ще бъде съден за разликата. Ясно, е че, който и да го е пуснал в мрежата, няма да може да заплати толкова голяма сума.

Според експерти филмът ще заработи над 1 милиард долара за 3 месеца. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия