TeenProblem дари книги на СПГЕ "Джон Атанасов"

Като продължение на кампанията "Якото четене", TeenProblem.net дари 50 книги на СПГЕ "Джон Атанасов", София. Училището е едно от малкото училища, коeто не само, че не е унищожило своята библиотека, а редовно актуализира своя фонд.

2010-11-17 14:48:49
TeenProblem дари книги на СПГЕ
Като продължение на кампанията "Якото четене", TeenProblem.net дари 50 книги на СПГЕ "Джон Атанасов", София. Училището е едно от малкото училища, коeто не само, че не е унищожило своята библиотека, а редовно актуализира своя фонд. Гимназията е известна с подготвянето на високоспециализирани кадри в сферата на информационните технологии, активно се грижи за подобряването на материалната си база и е единственото, създало свой собствен инфо-бар. В него, докато пият кафе или закусват, учениците биха могли да използват наличните компютри, за да потърсят информация в интернет, например в любимия си сайт TeenProblem :)

Бихме искали да изкажем своята благодарност и на издателствата "Хермес", "Колибри", "Изток-Запад", "Кръгозор", "Унискорп", "Ера", "Емас", "Инфо Дар" за участието им в кампанията "Якото четене", благодарение на която днес имахме възможност да зарадваме над 1200 ученика. И това е само началото!
Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия