Жените избират бельото си според зодията

Всяка дама има любимо бельо, нейният избор зависи от зодията й. Хубавото дамско бельо е необходимост, но в същото време глези сетивата. Повечето жени носят красиво бельо заради себе си, а не заради любимия. Като при всички дрехи и тук има модни тенде

2010-11-16 13:26:09
Жените избират бельото си според зодията
Всяка дама има любимо бельо, нейният избор зависи от зодията й. Хубавото дамско бельо е необходимост, но в същото време глези сетивата. Повечето жени носят красиво бельо заради себе си, а не заради любимия. Като при всички дрехи и тук има модни тенденции. Този сезон на мода са тъмно лилавото, люляковия цвят и тъмно синьото. Вижте какво бельо харесват дамите от различните зодиакални знаци:


Овен - жената овен е романтична и страстна натура. Ако искате да й подарите бельо, трябва да заложите на червено и черно, което има дантели по себе си.
Телец - повечето жени от тази зодия смятат, че бельото е излишно и си купуват предимно удобни и едноцветни модели.
Близнаци - те харесват екстравагантни и цветни модели, които имат връзки, панделки, пайети и прочие.
Рак - за тях не е важно как изглежда бельото, важно е да е удобно и практично и да не се набива на очи. Доста дами от зодия рак обичат да се разхождат у дома без бельо.
Лъв  - те залагат на скъпото и луксозно бельо, купуват си ръчно изработени дизайнерски модели, винаги са в крак с модата.
Дева - дамите от тази зодия харесват едноцветното и прозрачно бельо от висококачествена дантела.
Везни - за тях е без значение какво бельо носят, имат всякакви модели - прашки, слипове, шарени боксерки и т.н.
Скорпион - за тях е важно бельото да бъде ексцентрично и еротично. Те харесват моделите, решени в черно и най-изрязаните прашки.
Стрелец - те обичат да си купуват бельо заедно със своя любим. Харесват по-оскъдните модели, които имат доста дантела по себе си.
Козирог - те са доста практични хора и обичат изчистените едноцветни модели.
Водолей - дамите зодия водолей не са претенциозни, харесват бельо на цветя или прашки, които обаче не са толкова оскъдни.
Риби - те обичат луксозното бельо, направено от коприна, кадифе и ръчноизтъкана дантела. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия