Джесика Симпсън ядосана на бившия си

Джесика Симпсън се радва за бившия си съпруг, за годежа му с Ванеса Минило. Тя споделила, че не може да е по-щастлива за него и се радва, че е намерил жената на живота си. Зад нейните преструвки обаче, се крие злобна жена -  вечерта след кат

2010-11-13 17:12:13
Джесика Симпсън ядосана на бившия си
Джесика Симпсън се радва за бившия си съпруг, за годежа му с Ванеса Минило. Тя споделила, че не може да е по-щастлива за него и се радва, че е намерил жената на живота си.

Зад нейните преструвки обаче, се крие злобна жена -  вечерта след като са се видели, Джесика е чута да казва доста неприятни думи по адрес на Ванеса и Ник. Тя буквално е била озлобена и нервна, но за пред камерите винаги изглеждала усмихната и мила.

Симпсън коментирала, че била малко шокирана от обявяването на годежа, защото съвпада с важна дата, за която тя и Ник са били обещали да празнуват винаги. След като са разделени обаче, явно за него тази дата няма особено значение.

Той казал в интервю, че не го интересува особено кой какво казва или мисли за него и Ванеса: "Животът си е мой, няма да се съобразявам, с когото и да е. Разбира се, само с близките ми, другите могат да се метнат от мост!" - това бил казал Ник според негов близък. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия