Интересни находки - останки от извънземни - в руандийските джунгли

По  време на изследвания на руандийските джунгли антрополози са открили  гробище, в което имало не по-малко от 200 тела.  Учените предположили отначало, че са попаднали да  останки на древно селище. Какво било учудването им

2010-11-12 00:05:50
Интересни находки - останки  от извънземни -  в руандийските джунгли
По  време на изследвания на руандийските джунгли антрополози са открили  гробище, в което имало не по-малко от 200 тела.  Учените предположили отначало, че са попаднали да  останки на древно селище.

Какво било учудването им обаче, когато  се установило, че в гробовете има останки на извънземни пришълци. Във всеки гроб имало по пет тела. Но ръстът им  бил доста по- висок от обикновения човешки ръст - около 2,13 м.  Те били погребани преди най-малко 500 години, но телата били много добре запазени.

Главите на намерените  тела били  непропорционално големи, без уста и нос. По тази причина се предполага, че съществата са комуникирали  телепатично.

Учените се опитват да си обяснят откъде са дошли тези пришълци и от какво да умрели. Предполага се, че  след кацането си на нашата планета, те са се заразили с някакъв смъртоносен вирус.  

Смята се, обаче, че част от пришълците са оцелели и са отлетели от Земята, защото наоколо никъде не били открити  следи от космически кораб или негови останки. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия