Филиал на училището на Пол Маккартни откриват у нас

Първият  филиал  на училището на легендарният Пол Маккартни извън Англия ще  бъде открит  в България. Училището е за музика и изкуства и негов основен спонсор и благодетел е Пол. Сред основните спонсори на училището е бил и

2010-11-11 14:38:23
Филиал на училището на Пол Маккартни откриват у нас
Първият  филиал  на училището на легендарният Пол Маккартни извън Англия ще  бъде открит  в България. Училището е за музика и изкуства и негов основен спонсор и благодетел е Пол.

Сред основните спонсори на училището е бил и  покойният Майкъл Джексън, а днес   там дава рамо и  кинозвездата Еди Мърфи.

Училището за мюзикъл съществува от 1996 година, но едва след 14 години  ще напусне пределите на Кралството.  По този повод скоро у нас ще пристигне директорката  Кари Уоткинс.  Идеята за откриване на филиала е била на двама българи, които отишли при директорката с тази молба.

Училището, което се очаква да заработи от догодина, ще се помещава в залите на Музикалния театър.  Там ще се записват  деца и младежи от 4 до 19 години. Очаква се също така, до няколко  години да заработят всички специалности.

Учениците ще имат възможност  да участват и в постановки на театъра. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия