'Роксет" с концерт у нас на 29 май 2011

Шведският дует ‘Роксет”  пристига  за първи път у нас. Той ще изнес концерт в зала 1 на НДК на 29 май догодина. Билетите ще се продават от 15 ноември  в НДК, на касите на “Tикетпро”,  както и онлайн на w

2010-11-10 16:08:50
'Роксет
Шведският дует ‘Роксет”  пристига  за първи път у нас. Той ще изнес концерт в зала 1 на НДК на 29 май догодина. Билетите ще се продават от 15 ноември  в НДК, на касите на “Tикетпро”,  както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Легендарният дует се връща на сцената с грандиозно турне.  Началото ще бъде на 1 март 2011 година в Казан. После дуетът ще обиколи  четири континента, а финалът ще бъде  в Теинен, Белгия, на 31 юли.

Последната обиколка на Европа на “Роксет” беше през 2001 година. Междувременно Мари Фредриксон   трябваше да се възстанови  след сериозно заболяване и двамата с Пер Гесле не са вярвали, че отново ще обикалят света.

Пер и Мари  са щастливи, че догодина  ще зарадват своите фенове и с нов албум.

Първият хит на ‘Роксет” е от края на 80-те години - ‘The look” от албума ‘“Look Sharp!”. Оттам нататък ,дуетът превзема всички световни  класации, а с изпълненията на бавните, прочувствени и просълзяващи балади си спечелва място в сърцата на милиони хора по света.

“Роксет” има продадени на 75 милиона албума, а емблематични парчета като “Lisen To Your Heart”  и  “It Must Have Been Love”   са пускани над 4 милиона пъти в радиостанциите в САЩ. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия