Порицаха Майли Сайръс, пила бира в Испания

17-годишната певица Майли Сайръс бе порицана от американските медии, след като преди два дни се появиха нейни снимки, на които ясно се вижда, че е употребявала алкохол по време на посещението си в Испания. Тийнейджърката, чиито родители в моме

2010-11-07 20:43:43
Порицаха Майли Сайръс, пила бира в Испания
17-годишната певица Майли Сайръс бе порицана от американските медии, след като преди два дни се появиха нейни снимки, на които ясно се вижда, че е употребявала алкохол по време на посещението си в Испания.

Тийнейджърката, чиито родители в момента са в процес на развод, била забелязана да пие бира по време на купон в един от нощните клубове в Мадрид. В Испания обаче употребата на алкохол е забранена за лица, ненавършили 18 години.

В САЩ законите са още по-строги и не позволяват консумацията на алкохол преди навършването на 21 години. Именно това скандализира американското общество. Редица родители не пропуснаха да изразят възмущението си от постъпката на Майли Сайръс в интернет форумите, като заявиха, че младата изпълнителка дава лош пример на децата им.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия