Уил Феръл - скъпо платен, но безполезен?

Уил Феръл е актьор, известен с идиотските си комедии и простички, но доста забавни филми. Едни от най-известните продукции, в които той е вземал участие, са "Zoolander" ,"Old School" , "Kicking & Screaming", "Be

2010-11-07 17:10:33
Уил Феръл - скъпо платен, но безполезен?
Уил Феръл е актьор, известен с идиотските си комедии и простички, но доста забавни филми. Едни от най-известните продукции, в които той е вземал участие, са "Zoolander" ,"Old School" , "Kicking & Screaming", "Bewitched" , "Blades of Glory", "Semi-Pro", "Step Brothers" и най-новият му филм "The Other Guys".

Всички тези филми са били доста под средното ниво, но Уил е получавал доста висока заплата за работата си.

Според специалисти той взема поне два пъти повече, отколкото заслужава. Според тях той не е добър актьор, а просто умее да се прави на идиот, както и умее всеки един човек на света. За тях Уил не е нито талантлив, нито смешен. Дори според много хора гледали негови филми. средната оценка е около 5 точки от цели 10.

В Холивуд няма правило кой колко да получава, но е забелязано от специалисти, че Феръл получава прекалено много, без да ги е заслужил. Това разбира се е преценка на тези, които го наемат и ако желаят могат да му дават дори двойно пари ако вярват, че могат да ги "избият" с проекта.

Уил Феръл получава средно от 10 до 15 милиона долара на филм.  За всеки 1 долар, който той получава за филм, се възвръщат само 3.35 долара. За сравнение, Даниел Крейг (новият Джеймс Бонд), за всеки 1 долар, който получава, на компанията се възвръщат 7.6 долара. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия