Момче оцелява по чудо

Момче, прескачало от една тераса на друга, защото негова съседка си забравила ключа и не можела да влезе в апартамента си и той се опитал да й помогне. Михайл от Македония решил да прескочи от неговата тераса на терасата на съседката, за да й отв

2010-11-07 17:08:59
Момче оцелява по чудо
Момче, прескачало от една тераса на друга, защото негова съседка си забравила ключа и не можела да влезе в апартамента си и той се опитал да й помогне.

Михайл от Македония решил да прескочи от неговата тераса на терасата на съседката, за да й отвори вратата отвътре. За съжаление част от парапетът на балкона на жената се отчупва и младежът не успява да се задържи. Той пада от четвъртия етаж върху кофа за боклук.

Всъщност точно тя му спасява живота. Кофата е била за хартиени отпадъци и е била пластмасова. При падането  е умекотила удара и младежът се е разминал само с ожулвания и синини.

Семейството на пострадалия ще съди 45-годишната Маринка заради това, че накарала 14-годишното момче да прави такива каскади вместо да викне ключар. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия