Защо мъжете се стряскат от розово и синьо бельо?

Канадски  психолози твърдят, че мъжът оценява дамското бельо на подсъзнателно ниво и е наясно какво точно иска от жената, която го носи. Почти всички мъже харесват  червеното и вишневото бельо. Жената, която носи червено бельо се възприе

2010-11-05 15:41:27
Защо мъжете се стряскат от розово и синьо бельо?
Канадски  психолози твърдят, че мъжът оценява дамското бельо на подсъзнателно ниво и е наясно какво точно иска от жената, която го носи. Почти всички мъже харесват  червеното и вишневото бельо.

Жената, която носи червено бельо се възприема като уверена, страстна и сексуално разкрепостена. Тя знае как да достави удоволствие, както на себе си, така и на партньора си.  Любопитно е, че червеното бельо е фетиш за ученичките в горните класове в Полша, защото  се смята, че то помага при изпитите.  Затова магазините в Полша редовно зареждат огромни количества червено бельо.

Черното бельо е за романтичките, които в същото време имат огромни еротични амбиции. Такава  дама с удоволствие ще се подложи на всичко, което иска от нея партньорът й.

Бялото бельо навява асоциации за невинност.  Всъщност, едно време жените  са носели само бяло бельо и оттам  идва и името на този аксесоар. Сексът с плаха девственица обаче, вече не е интересен на мъжете, а   освен това,  те твърдят категорично, че розовият и светлосиният цвят на дамското бельо въобще не ги възбужда. Дори им действа леко стряскащо, което не могат да си обяснят.

Психолозите обаче дават обяснение на  този въпрос - на подсъзнателно ниво, мъжът свързва тези два цвята с предстоящо бебе и това охлажда страстта му.  Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия