Мистерията на експеримента Филаделфия

2010-11-05 10:21:14
Мистерията на експеримента Филаделфия
Според многобройни свидетелства, през 1943 година, американски кораб се ‘дематериализира’, след което се появява на 200 мили от първоначалното си местонахождение.

Твърди се, че на 28 октомври 1943 година е проведен т. нар. Филаделфийски експеримент. Американският флот  прави опит, основан на принципите  на единната теория на полето, създадена от Алберт Айнщайн, чрез който успява да ‘дематериализира’ кораба  “USS Eldridge /De-173/  и  екипажа му  на територията на Военноморската корабостроителница във Филаделфия.  И до ден днешен учените се питат дали това се е случило наистина или става дума за медийна спекулация.

Целта на единната теория на полето, обяснявал Айнщайн,  е да се опише със средствата на математиката   и  физиката междинната връзка между електромагнитното излъчване  и земното притегляне.  Говори се, че е възможно американският флот да е използвал огромни електромагнитни генератори, чрез които да е била огъната светлината около кораба, така че той да стане невидим за човешкото око.

Експериментът започнал още през лятото на 1943 година.На 22 юли той бил почти успешен - по свидетелства на очевидци плавателният съд  се покрива със зеленикава мъгла. Членовете на екипажа се почувствали замаяни, а когато повторно изплували от мъглата, повечето от тях били заплетени в металните конструкции  на кораба.

На 28 октомври експериментът бил повторен. Този пък корабът не само, че напълно изчезнал, но и бил телепортиран на 200 мили - до град Норфолк в щата Вирджиния.
Това  твърдение идва от членовете на друг кораб “SS Andrew Furuseth”. Те разказват, че
“USS Eldridge /DE-173/” внезапно се появил пред очите им, а няколко минути по-късно отново се ‘изпарил’, за да се върне във Филаделфия.

Експериментът имал много тежки последици на екипажа - някои моряци били сериозно наранени от корабните конструкции, други полудели, а трети  просто изчезнали.

Спекулациите около Филаделфийския експеримент продължават  и досега. Въпреки многобройните свидетелства на военни и моряци обаче, нито изследователи, нито езотерици могат да повторят опита или най-малкото да го обяснят със средствата на съвременната наука. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия