Спечели покани за Карнавала на магическите светове

Вече знаете, че Маги Стийвотър ще гостува в България през декември. Сигурно сте чули и за "Карнавала на магическите светове", който ще разтърси София на 11-ти декември. Ние ще бъдем част от събитието, но решихме, че трябва да споделим с

2010-11-04 11:33:55
Спечели покани за Карнавала на магическите светове
Вече знаете, че Маги Стийвотър ще гостува в България през декември. Сигурно сте чули и за "Карнавала на магическите светове", който ще разтърси София на 11-ти декември.

Ние ще бъдем част от събитието, но решихме, че трябва да споделим с вас - феновете на "Тръпка", "Копнеж", "Ридание" и, като цяло, на младата писателка Маги Стийвотър. Поканите са ограничен брой и се намират в последната книга "Ридание", която е на пазара отскоро. Но има и друг начин да се докопате до покана за "Карнавала на магическите светове" и среща с Маги Стийвотър. От вас се иска само да познаете кой ще е мистериозният водещ на събитието. Всички познали мистериозния водещ ще спечелят по две покани за Карнавала.

Нашите агенти проследиха организаторите на събитието и установиха, че те правят срещи с няколко известни личности, като с една от звездите направиха няколко срещи на тайни места. Това, което можем да ви кажем за водещия е, че той понякога пее, понякога не. Понякога говори много бързо, понякога не. Той е рус..., а може би не е. :). Важно е да знаете, че не е нито Бойко Борисов, нито Яне Янев, нито Златка (независимо черната или другата), не е Мечо пух, Мазньо, Спъндж-Боб-Квадратни-Гащи, Хоумър Симпсън или пък Ал Бънди. Всъщност, водещият е българин..., ама не сме сигурни. Е, помогнахме ви повече от добре :)

Който и да е той, може да ви донесе покана за събитието след месец, затова не се стискайте - мейлите са безплатни и можете да изпратите своето предположение на адрес konkurs@kragozor.com до 21-ви ноември. Освен предположението, трябва да добавите и двете си имена и телефон. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия