„Последния изход” е в интернет

Нова българска книга излезе на 2 ноември. Тя се казва „Последният изход” и е написана от Калина Стефанова. Още с първата  си творба, „Джуджетата на Ани”, авторката спечели овациите на издателите в големите азиатски страни

2010-11-03 09:12:39
„Последния изход” е в интернет
Нова българска книга излезе на 2 ноември. Тя се казва „Последният изход” и е написана от Калина Стефанова. Още с първата  си творба, „Джуджетата на Ани”, авторката спечели овациите на издателите в големите азиатски страни, испано и португало езичния свят. 

Книгата „Последният изход” е заинтригувала дори авторът на бестселъри Пауло Коелю. В нея читателите се докосват до различни жанрове и преплитане на реалното с необяснимото, рационалното с интуитивното. Според мнозина книгата представлява интересен начин да се погледне на реалната действителност и да се открият фантастичните възможности пред личността. Тази тематика е особено актуална днес. Чрез книгата си авторката се опитва да подсети читателите, че в нас се крие сила способна да се справи с хаоса и несигурността на нашето време. Стефанова се опитва да събуди съзидателната енергия у всеки, който е все още вярва в собствените си ценност и възможности. Автор:

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия