Дънките - най-подходящи за преходните сезони

Най-подходящи за преходните сезони са облеклата от деним. Ако са добре скроени, дънките изглеждат елегантно, прикриват недостатъците на фигурата и лесно се поддържат. Освен това, те запазват постоянна телесната температура, независимо от метеорол

2010-10-29 16:32:24
Дънките -  най-подходящи за преходните сезони
Най-подходящи за преходните сезони са облеклата от деним. Ако са добре скроени, дънките изглеждат елегантно, прикриват недостатъците на фигурата и лесно се поддържат. Освен това, те запазват постоянна телесната температура, независимо от метеорологичните колебания.

За стройни и млади дами, най подхождат класическите дънки по крака, най-добре в черно и тъмносиньо. Дамите с дълги крака могат да следват още една тенденция - 3/4 дънки с навити крачоли, които оставят глезените на показ.

Завръщат се и панталоните от деним с крачоли чарлстон в стила на 70-те.   За по-екстравагантните  подходящи са дънките с щампирани мотиви, заимствани от флората и фауната , надписи, геометрични фигури...

Независимо от фигурата, могат да се носят прави дънки. Те вървят  със спортни блузи , елегантни ризи,  сака и якета.

Всяка година се завръща и модата на цветните дънки. През сезона  есен-зима’2010-2011  модните цветове са горчица, патладжан и тъмнозелена маслина.  
Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия